% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Laat je collega's zelf kiezenOnline keuzecadeau

  • Medewerkers kiezen online hun eigen cadeau

  • Keuze uit meer dan 1.500 cadeaus

  • Inclusief luxe geschenkverpakking

  • Maatwerk mogelijk vanaf 50 medewerkers

  • Ook geschikt als brievenbus- of digitaal cadeau

Wat is het online keuzecadeau?

Met het online keuzecadeau geef je je collega's de mogelijkheid om hun eigen cadeau te kiezen. Je collega's ontvangen een persoonlijke bestelcode, in een luxe geschenkverpakking, waarmee zij kunnen inloggen op onze feestelijke cadeau-website. Hier kunnen zij zelf één of meerdere cadeaus kiezen, uit ons ruime assortiment van meer dan 1.500 cadeaus.

Een leuk cadeau voor de feestdagen, verjaardagen, jubilea of elk ander feestelijk moment!

In het kort

Zo werkt het voor jou

Budget

Kies de waarde die je aan je collega's wilt geven en de geschenkverpakking waarin je de bestelcode wilt overhandigen. Of ga voor digitale verzending!

Personalisatie

Wij ontvangen graag jullie logo en een welkomstwoord voor de website, en een tekst voor het wenskaartje dat wij aan de geschenkverpakking toevoegen.

Levering

De geschenkverpakkingen worden op de afgesproken datum geleverd op jouw gewenste locatie, of op de huisadressen van je collega's.

Rapportagetool

Blijf up-to-date met onze rapportagetool. Hiermee kun je bijhouden hoeveel codes er verzilverd zijn en welke cadeaus er gekozen zijn.

In het kort

Zo werkt het voor je collega

Bestelcode

Jouw collega’s ontvangen een persoonlijke bestelcode (en wenskaart) in een luxe geschenkverpakking.

Cadeau-website

Hiermee loggen zij in op onze cadeau-website, die wij voorzien van jullie logo en welkomstwoord.

Cadeaukeuze

Vervolgens kiezen zij zelf één of meerdere cadeaus uit ons ruime assortiment van ruim 1.500 cadeaus.

Bezorging

De gekozen cadeaus worden binnen 48 uur thuisbezorgd of, bij een digitaal cadeau, binnen een uur verstuurd per mail.

Maak het cadeau persoonlijk

Maak het cadeau nog persoonlijker met een verpakking in jullie eigen stijl! Speciaal voor de feestdagen, in december, maken we de geschenkverpakkingen al vanaf 50 stuks kosteloos volledig op maat. Dat geldt natuurlijk ook voor de cadeau-website.

Op zoek naar maatwerk voor een ander feestelijk moment? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een feestelijke én persoonlijke cadeau-website

Met de persoonlijke bestelcode die je collega's ontvangen, kunnen zij inloggen op onze cadeau-website. Na de inlog komt jullie logo en een welkomstwoord vanuit jullie organisatie in beeld. Vervolgens kan er doorgeklikt worden naar het cadeau assortiment, dat bestaat meer dan 1.500 cadeaus.

Wij zetten de door jou gekozen waarde om naar een puntenaantal, waarbij 1 punt een waarde heeft van € 5. Je collega's kunnen zelf kiezen of zij hun gekregen punten inzetten voor één of meerdere cadeaus. De waarde van de cadeaus varieert van 1 tot 20 punten.

Assortiment op maat
Wil je je collega's een kleiner assortiment laten zien, met bijvoorbeeld alleen duurzame of digitale cadeaus? Of heb je specifieke wensen, zoals het toevoegen van eigen goede doelen of het uitsluiten van alcoholische producten? We passen het graag voor je aan.

Van levering tot verzilvering

We bezorgen de geschenkverpakkingen op de afgesproken datum op de door jou aangegeven locatie, versturen deze voor je op huisadres of verzenden de codes per mail naar je collega's.

Wil jij in plaats van de geschenkverpakkingen graag de gekozen cadeaus op locatie geleverd krijgen en díe persoonlijk uitdelen, bijvoorbeeld op een personeelsfeestje? Dan regelen we dat voor je! Wij verzamelen, binnen een korte bestelperiode, de gekozen cadeaus en zorgen dat alles in één keer geleverd wordt op jouw (feest)locatie.

Blijf up-to-date
Ben jij benieuwd wat de status is? Via onze online rapportagetool kun je op elk moment bekijken hoeveel codes er verzilverd zijn en welke cadeaus er gekozen zijn.

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar onze cadeau-website en het assortiment? Vraag dan een demo aan en bekijk het zelf! Liever direct een offerte of persoonlijk contact? We helpen je graag!