% beveelt ons aan!

 • De leukste cadeaus voor je medewerkers
 • Wij maken het persoonlijk
 • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

KerstpakkettenDe leukste kerstcadeaus voor jouw medewerkers

Kies jij voor traditie of laat je je collega's zelf kiezen? Bij Feelingz vind je de leukste kerstcadeaus voor jouw medewerkers. Bekijk onze uitgebreide selectie traditionele kerstpakketten of ga voor het online keuzecadeau!

 • Traditionele kerstpakketten
  Ruim 150 kerstpakketten in diverse thema's

 • Online keuzecadeau
  Laat je medewerkers zelf kiezen uit meer dan 1.500 cadeaus

 • Gratis maatwerk
  Vanaf 50 medewerkers maken wij jouw kerstpakket volledig op maat

Traditionele kerstpakketten

Kies voor je collega's

Wil jij je collega's een traditioneel kerstpakket cadeau geven? We hebben meer dan 150 kerstpakketten voor je samengesteld, in diverse thema's. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket kiezen op kleur, volume, food of non-food, of bijvoorbeeld duurzaamheid.

Heb jij 50 medewerkers of meer in dienst? Dan kunnen we een pakket op maat maken. We ontvangen je graag in onze showroom om samen met jou het perfecte pakket samen te stellen.

Bekijk alle kerstpakketten*

Online keuzecadeau

Laat je collega's kiezen

Wil jij je collega's hun eigen kerstcadeau laten uitzoeken? Ga dan voor het online keuzecadeau! Je collega's ontvangen een persoonlijke bestelcode, in een luxe geschenkverpakking. Hiermee kunnen zij inloggen op onze feestelijke cadeau-website, die wij voorzien van jullie logo en welkomstwoord. Met een assortiment van meer dan 1.500 cadeaus is er voor ieder wat wils!

Heb jij 50 medewerkers of meer in dienst? Dan kan zowel de verpakking, als de cadeau-website in jullie eigen stijl opgemaakt worden.

Meer over het keuzecadeau

*Let op: Op dit moment worden de laatste selecties voor de traditionele kerstpakketten van kerst 2024 gemaakt. Vanaf juli kun je het nieuwe assortiment bekijken. De kerstpakketten die momenteel online staan, zijn de pakketten van 2023. Voor het samenstellen van een kerstpakket op maat, kun je wel alvast langskomen in onze showroom.

Al meer dan 10 jaar specialist in kerstcadeaus

Sinds 2013

Al sinds 2013 kun je bij ons terecht voor de leukste kerstgeschenken voor jouw medewerkers; van keuzecadeau tot traditioneel kerstpakket

500.000 medewerkers

Wij hebben inmiddels ruim 10.000 bedrijven met in totaal meer dan 500.000 medewerkers aan een eindejaarsgeschenk geholpen

Van klein tot groot

Ons klantenbestand is groot en divers: van tandartspraktijk met 1 medewerker, tot een grote landelijke vervoerder met 22.000 medewerkers

Zekerheid & duurzaamheid

Kies voor zekerheid en duurzaamheid: wij hebben het Thuiswinkel Waarborg en de Ecovadis zilveren medaille ontvangen

Bekijk het assortiment Online keuzecadeau

Met het online keuzecadeau geef je je medewerkers de mogelijkheid om hun eigen kerstcadeau(s) uit te kiezen. Afhankelijk van het door jou gekozen budget, krijgen je collega's tot meer dan 1.500 cadeaus te zien. Het assortiment bestaat uit A-merk producten, belevenissen, cadeaukaarten, traditionele pakketten en goede doelen om aan te doneren.

Onze klanten Zij gingen je voor

Onze klanten geven ons een gemiddelde score van 8,9 op het Kiyoh reviewsysteem en daar zijn wij trots op! Benieuwd naar de ervaringen?

10

Super communicatie en geschenken

"Wij hebben nu voor de 3e keer Feelingz ingezet voor onze kerstgeschenken voor medewerkers. De communicatie is heel goed en snel, de geschenkdozen op maat zijn ontzettend leuk en mooi. Met heel weinig inspanning aan onze kant wordt alles tot in de puntjes geregeld."

10

Ons personeel is blij met dit cadeau

"Feelingz is een professioneel bedrijf die je vriendelijk te woord staat als klant. Ze helpen je mee met het vormgeven van je cadeau en ze denken mee waar nodig. Voor het bestellen kon ik de live-omgeving bekijken met tevens de cadeaus waar ze uit konden kiezen. De cadeaus liggen qua prijs-kwaliteitverhouding goed bij elkaar. Mijn personeel is erg blij met hun eindejaarspakket."

9

Goede service, mooi verpakt kerstcadeau en goede prijs

"Voor onze collega's hebben we een kadobon gegeven in een leuke geschenkverpakking waarmee ze op de website een kado konden uitzoeken. We konden een tekst toevoegen bij de geschenkverpakking en op de website. Wat ook mooie optie is is dat je zelf nog geld kan bijleggen als je toch een duurder kado wilt hebben.

Communicatie snel en top.
Vergeleken met andere aanbieders was dit qua prijs de betere."

9

Fijne communicatie en een top geschenk om te geven

"Wij hebben nu voor het tweede jaar op rij Feelingz cadeau gedaan aan onze medewerkers. Onze collega's zijn erg blij met het cadeau. De communicatie is weer helemaal super gegaan (o.a. met Simone). Dit vind ik zelf heel belangrijk. Er is veel mogelijk, ook maatwerk. het assortiment is breed en diep. Gewoon het beste geschenk om onze bijna 80 collega's blij mee te maken en te bedanken voor hun inzet!"

10

Goede service en hulp wordt geboden door het team van Feelingz

Men helpt je heel netjes en goed over het aanbod en de uitwerking van de cadeaus. En daarnaast is iedereen blij met het feit dat hij of zij zelf kan kiezen uit maar liefst 1500 cadeaus. Een enorm leuke geste voor werknemers en relatiegeschenken.
Ook erg leuk is dat je nog een kleinigheidje erbij kan kiezen om mee te geven waar ook een duurzaam item bij zit of een keuze om een goed doel te steunen. Een echte aanrader dus!

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag!