Onlinekeuzecadeau

  • Medewerkers kiezen online hun eigen cadeau

  • Keuze uit meer dan 1.400 cadeaus

  • Inclusief luxe geschenkverpakking

  • Maatwerk mogelijk vanaf 100 medewerkers

  • Geschikt voor brievenbuspost of digitale verzending

NIEUW:
Laat de gekozen cadeaus leveren op locatie en overhandig iedereen zijn/haar cadeau tijdens de kerstborrel, dat is pas feest!

Het leukste cadeaukies je zelf!

Vind jij het lastig om een cadeau te vinden waar al jullie medewerkers blij mee zullen zijn? Kies dan voor ons online keuzecadeau! Op deze manier kunnen de medewerkers zelf hun eigen cadeau uitkiezen en zorg je voor een hoge tevredenheid binnen jouw bedrijf.

De medewerkers ontvangen een persoonlijke bestelcode waarmee zij één of meerdere cadeaus kunnen uitzoeken op onze uitgebreide cadeau-website (voorzien van jullie logo en welkomstwoord), met keuze uit meer dan 1.400 cadeaus.

De codekaart met de persoonlijke bestelcode wordt altijd verpakt in een luxe geschenkverpakking, zodat je ook nog iets leuks kunt overhandigen.

Inclusief luxegeschenkverpakking

Het overhandigen van een cadeau is een belangrijk moment. Daarom verpakken wij de codekaart met de persoonlijke bestelcode altijd in een luxe geschenkverpakking, met een persoonlijke boodschap. Vanaf slechts 100 stuks maken wij de verpakking zelfs volledig op maat!

Je hebt keuze uit een geschenkbox inclusief presentje of de cadeau-enveloppe. Aan beide geschenkverpakkingen voegen wij een wenskaart toe met een boodschap vanuit jullie organisatie. Zowel de geschenkbox (inclusief het presentje) als de cadeau enveloppe ontvang je geheel kosteloos.

De geschenkbox en cadeau-enveloppe zijn beiden geschikt als brievenbuspost. Wil je de persoonlijke bestelcode liever digitaal versturen? Geen probleem. Wij sturen de medewerkers op de door jullie gewenste datum een mailing toe, inclusief een voorwoord en logo van jullie organisatie.

Daarom hetonline keuzecadeau

Keuze uit meer dan 1.400 cadeaus, onderverdeeld in tientallen categorieën. Optioneel: kies voor een selectie van het assortiment, zoals uitsluitend digitale of bijvoorbeeld duurzame cadeaus. Alle cadeaus worden gratis thuisbezorgd.

De medewerkers krijgen een ruime verzilverperiode. De waarde van niet-verzilverde Feelingz ontvangt u retour, met een maximum van 5% op uw totale order.

Leuk om te geven: het keuzecadeau wordt altijd geleverd in een luxe geschenkverpakking, inclusief wenskaart met persoonlijke boodschap.

Internationale medewerkers of medewerkers in het buitenland? Het keuzecadeau is volledig in het Engels beschikbaar.

Een persoonlijk cadeau in compleet eigen stijl. Maatwerk al vanaf 100 medewerkers; van geschenkverpakking tot aan de cadeau-website.

Onze klantenservice is het gehele jaar bereikbaar via e-mail, chat en telefoon.

Mogelijk vanaf € 20 en met stappen van € 5 te verhogen tot ieder gewenst budget.

Thuiswinkel waarborg biedt jou en je medewerkers zekerheid m.b.t. levering, garantie, privacy en veiligheid.


Liever een cadeau overhandigen tijdens de kerstborrel? Vanaf 28 november hebben je medewerkers 1 tot 2 weken de tijd om een cadeau uit te zoeken. Wij leveren de gekozen cadeaus, met naamsticker, op jullie feestlocatie. Cheers!

Meer informatie?

Heb je vragen over het online keuzecadeau of speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het combineren van het keuzecadeau met een cadeau(pakket)? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.