Traditionelekerstpakketten

  • Beschikbaar vanaf € 20 tot maar liefst € 100

  • Ruime keuze in diverse thema's

  • Zowel food als non-food pakketten

  • Levering op locatie of huis-aan-huis

  • Leuk om te combineren met ons online keuzecadeau

It's beginning to look a lot likeChristmas

Bij het woord kerstpakket denken we allemaal automatisch aan het traditionele kerstpakket; een grote doos gevuld met allerlei lekkernijen om te delen met de hele familie (of natuurlijk zelf lekker op te eten). Ga deze kerst voor traditie en geef je medewerkers een traditioneel kerstpakket cadeau!

De kerstpakketten zijn leverbaar vanaf 22 november 2021. Deze kunnen op één of meerdere locaties geleverd worden, of kies voor levering aan huis. Bekijk hieronder ons ruime aanbod in diverse budgetten en thema's.

Op zoek naar een kerstpakket op maat? Al vanaf 60 stuks maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitgebreide selectiekerstpakketten

Wij bieden een ruim assortiment aan kerstpakketten. Je hebt keuze uit bijna 150 pakketten, in diverse thema's. De kerstpakketten zijn beschikbaar vanaf € 20 tot maar liefst € 100. We hebben de pakketten voor je gebundeld per budget. Bekijk de pakketten direct!€ 0 tot € 25Bekijk kerstpakketten€ 25 tot € 35Bekijk kerstpakketten€ 35 tot € 45Bekijk kerstpakketten

Combineer het kerstpakket met onsonline keuzecadeau

Ben jij op zoek naar een traditioneel kerstpakket maar wil je hier graag nog iets extra's aan toevoegen? Het kerstpakket is eenvoudig te combineren met ons online keuzecadeau, door een codekaart met een persoonlijke bestelcode toe te voegen aan het pakket. Met de persoonlijke bestelcode kunnen de medewerkers, naast het kerstpakket dat zij cadeau hebben gekregen, ook nog een eigen cadeau uitkiezen op onze feestelijke cadeau-website.

Meerinformatie?

Heb jij specifieke wensen, vragen over de invulling van een bepaald pakket of wil je het kerstpakket combineren met een ander cadeau? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.