Wij zijnFeelingz

Het leukste cadeau kies je zelf!

Met Kerst 2013 bezorgden wij onze eerste luxe geschenkboxen met een Feelingz er in, aan de klanten. Het assortiment was nog beperkt, de keuze in geschenkverpakkingen klein, maar we kregen heel veel positieve reacties!

Jaar in jaar uit bleven we groeien en inmiddels hebben we meer dan een half miljoen medewerkers een ideaal kerstgeschenk bezorgd: het leukste cadeau kies je immers zelf? Er valt inmiddels heel wat te kiezen: meer dan 1.100 cadeaus in 25 verschillende (sub)categorieën, heel veel verschillende geschenkverpakkingen, meer dan 6 gratis presentjes en vanaf 2021: e-Feelingz, het digitale keuzecadeau met meer dan 120 verschillende digitale opties.

In 2020 kregen we het Thuiswinkelwaarborg certificaat, zodat je medewerkers veilig en vertrouwd kunnen winkelen op de cadeau-website. We besteden meer en meer aandacht aan duurzaamheid en social return omdat we vinden dat dit de enige manier voorwaarts is.

Al een aantal jaar barsten we uit onze voegen tijdens de drukke kerstperiode, daarom zijn we ook heel blij met ons nieuwe onderkomen, met een eigen grote productiehal annex magazijn met daarboven een heel ruim kantoor waar we met z’n allen een plek hebben. Vanaf dit jaar doen we de productie helemaal onder ons eigen dak: verpakken, sealen, etiketteren en adresseren en op transport zetten naar onze klanten. Wij kunnen dus niet wachten tot de kerstperiode begint!