% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Maatwerk mogelijkhedenEen cadeau in eigen stijl

  • Geschenkverpakking op maat

  • Cadeau-website in eigen stijl

  • Gifts personaliseren met logo

Het leukste cadeau is een persoonlijk cadeau

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je collega's of je relaties? Geef het cadeau een persoonlijke touch met onze uitgebreide maatwerk mogelijkheden. Bij het online keuzecadeau kunnen de geschenkverpakking en de cadeau-website volledig in eigen stijl opgemaakt worden. Kies je voor een van onze gifts, dan kunnen wij deze voorzien van jullie logo of een gepersonaliseerde verpakking.

Samen met jou maken we een passend ontwerp (tenzij je liever zelf een ontwerp aanlevert natuurlijk). Bekijk hier enkele voorbeelden van ontwerpen die we voor andere klanten gemaakt hebben.

Online keuzecadeau in eigen stijl

Bij afname van het online keuzecadeau, ontvangen je collega's een codekaart met een persoonlijke bestelcode. Deze codekaart wordt verpakt in een van onze luxe geschenkverpakkingen, die wij voor jou volledig op maat kunnen maken.

Met de code loggen zij in op onze cadeau-website, waar zij zelf één of meerdere cadeaus uit kunnen kiezen. Standaard voorzien wij de website van jullie logo en welkomstwoord, maar we kunnen deze ook volledig in jullie stijl opmaken.

Speciaal voor de feestdagen, in december, maken we de geschenkverpakkingen al vanaf 50 stuks kosteloos volledig op maat. Dat geldt natuurlijk ook voor de cadeau-website.

Laat jouw gift personaliseren

Wil jij je collega's een blijvend cadeau geven, waar jouw bedrijf duidelijk de afzender van is? Laat dan een van onze gifts personaliseren met jullie logo! Of het nu gaat om het bedrukken van een beker, het graveren van een houten plank of borduren van een handdoek, het kan allemaal! We hebben op onze pagina Gifts een selectie van cadeaus staan, maar werken vooral op aanvraag. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan maken wij een voorstel op maat.

Zij gingen je voor Klantcases

Zorgbalans

Zorgbalans is een van onze eerste, en nog steeds een van onze grootste klanten. Een samenwerking waar we trots op zijn! We verzorgen al ruim 10 jaar het kerstcadeau van Zorgbalans en inmiddels ook de Dag van de Zorg.

Elk jaar ontvangen de medewerkers én vrijwilligers met kerst ons keuzecadeau, in een gepersonaliseerde verpakking. Om ervoor te zorgen dat zij elke keer iets anders leuks in handen krijgen, maken wij al vroeg in het jaar een uitgebreid voorstel in het gewenste thema; compleet in eigen stijl. Sommige jaren ging het alleen om een maatwerk geschenkverpakking, andere jaren kregen de medewerkers een extra cadeautje, naast het online keuzecadeau. Zoals bijvoorbeeld een gegraveerd bloeipotlood, een rugtas en een boekje met 'upcycleprojecten'. Allemaal voorzien van een gepersonaliseerde verpakking, met een codekaart op maat. De uitstraling van de cadeau-website sluit elk jaar aan bij het ontwerp van de geschenkverpakking.

Coca-Cola

Ook Coca-Cola is er al bij vanaf het begin en mogen wij tot een van onze trouwste klanten rekenen. Met veel plezier kijken wij ieder jaar weer uit naar de beelden van de kerstcampagne van Coca-Cola, die wij vervolgens mogen gebruiken voor het ontwerp van de verpakking van ons keuzecadeau. Zo sluit het kerstcadeau van de medewerkers (inclusief de cadeau-website) volledig aan bij de landelijke campagne van het merk.

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over onze maatwerk mogelijkheden? We helpen je graag!