Cadeau in geheel eigen stijl of thema? Kies voor maatwerk

Al vanaf 100 medewerkers kunnen wij de geschenkverpakking en de cadeau-website volledig op maat maken. Wij hebben een eigen DTP-studio in huis, die samen met jou een prachtig ontwerp maakt. Bekijk hieronder enkele voorbeelden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gepersonaliseerdegeschenkbox

Bij afname van het online keuzecadeau kun je kiezen voor de geschenkbox als geschenkverpakking. De geschenkbox kan volledig in eigen huisstijl opgemaakt worden. Let op: dit is alleen mogelijk bij afname van het keuzecadeau als kerstgeschenk. De maatwerk geschenkboxen worden geproduceerd in oktober/november voor levering in december. Neem je het keuzecadeau af voor een andere gelegenheid? Dan kun je kiezen voor één van onze standaard geschenkboxen met een maatwerk sleeve.

Gepersonaliseerdecadeau-enveloppe

Naast de geschenkbox kun je bij afname van het online keuzecadeau ook kiezen voor de cadeau-enveloppe als geschenkverpakking. De enveloppe versturen wij gratis huis-aan-huis en is natuurlijk ook handig om bij een ander cadeau/pakket te voegen. De cadeau-enveloppe kan volledig in eigen huisstijl opgemaakt worden.

Gepersonaliseerde brievenbusbox

Geef jij je medewerkers een van onze brievenbuspakketten cadeau, zoals een borrelpakket of een filmpakket? Dan kunnen wij de geschenkdoos geheel in jullie stijl maken. Wil je het pakket combineren met ons online keuzecadeau? Dan voegen wij een codekaart met de persoonlijke bestelcode aan het pakket toe.

Gepersonaliseerdecadeau-website

De cadeau-website wordt standaard voorzien van een welkomstwoord en logo van jullie organisatie. Wil je nog meer in beeld zijn als de afzender van het cadeau? Laat dan de gehele website op maat maken! Bekijk onze demo-website om een indruk te krijgen van hoe een volledig gepersonaliseerde website eruit ziet.