Cadeau in geheel eigen stijl of thema? Kies voor maatwerk

Al vanaf 100 medewerkers kunnen wij de geschenkverpakking en de cadeau-website volledig op maat maken. Wij hebben een eigen DTP-studio in huis, die samen met jou een prachtig ontwerp maakt. Bekijk hieronder enkele voorbeelden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gepersonaliseerdegeschenkbox

Bij afname van het online keuzecadeau of de digitale variant e-Feelingz kun je kiezen voor de geschenkbox als geschenkverpakking (let op, bij e-Feelingz wordt hier een meerprijs voor gerekend). De geschenkbox kan volledig in eigen huisstijl opgemaakt worden.

Let op: voor kerst 2021 is het niet meer mogelijk om een maatwerk geschenkbox te laten ontwerpen.

Gepersonaliseerdecadeau-enveloppe

Bij afname van het online keuzecadeau of de digitale variant e-Feelingz kun je kiezen voor de cadeau-enveloppe als geschenkverpakking (let op, bij e-Feelingz wordt hier een meerprijs voor gerekend). De cadeau-enveloppe kan volledig in eigen huisstijl opgemaakt worden.

Kies je voor een cadeaupakket of een traditioneel kerstpakket in combinatie met het online keuzecadeau? Dan kunnen wij de (gepersonaliseerde) cadeau-enveloppe met codekaart toevoegen aan de geschenkdoos.

Gepersonaliseerdecadeau-website

De cadeau-website wordt standaard voorzien van een welkomstwoord en logo van jullie organisatie. Vanaf 100 medewerkers kan de website gratis volledig in eigen stijl opgemaakt worden.