% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Verras je collega'sSinterklaasgeschenken

5 december 2024
Zaterdag 16 november is het weer zo ver; de aankomst van Sinterklaas! Wie goed is geweest, krijgt wat lekkers en dat geldt natuurlijk ook voor jouw collega's. Maak een leuk gebaar en beloon je collega's voor hun inzet met een lekkernij van de Sint. Of maak er echt een feest van en verras ze met een leuk cadeau!

Kies iets leuks voor je collega's uit ons assortiment gifts of laat je collega's zelf een cadeau uitkiezen met het online keuzecadeau.

Ook leuk: combineer het sinterklaascadeau met het kerstcadeau! Klik hier om te lezen hoe Your Box Shop dat in het verleden bij ons gedaan heeft.

Kies een cadeau voor je collega's Populaire gifts

Het nieuwe assortiment sinterklaasgifts wordt zo spoedig mogelijk aangevuld.

Combineer het sinterklaas- met het kerstcadeau Klantcase: Your Box Shop

Your Box Shop kwam met het leuke idee om hun sinterklaascadeau te combineren met het kerstcadeau. Dit deden zij door een sinterklaaspakketje bij ons af te nemen (een feestelijke sinterklaasbox met wat zoete lekkernijen) met daarbij een code voor het online keuzecadeau. Op het bijgevoegde wenskaartje stond een gedichtje van 'Sinterklaas' waarin aangegeven stond dat de medewerkers zelf een cadeau mochten uitzoeken en deze op 23 december door de kerstman met de slee bezorgd zouden worden.

Wij hebben de sinterklaasboxen 30 november bij Your Box Shop bezorgd. De medewerkers hadden vanaf dat moment 2 weken de tijd om een cadeau uit te zoeken met hun persoonlijke bestelcode. Alle gekozen cadeaus hebben wij verzameld en in één keer bezorgd bij Your Box Shop op 17 december. Ruim op tijd voor de kerstviering!

Wil jij ook op deze, of een soortgelijke, manier het sinterklaascadeau met het kerstcadeau combineren? We nemen de mogelijkheden graag met je door!

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over onze sinterklaasgeschenken, personalisatie mogelijkheden of ben je op zoek naar een specifiek cadeau? We helpen je graag!