% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Nieuws

12 juni 2024

Het belang van erkenning op de werkvloer

Op de moderne werkvloer draait het vaak om efficiëntie, prestaties en doelen. Hoewel deze aspecten cruciaal zijn, wordt soms het belang van erkenning en waardering over het hoofd gezien. Toch spelen deze elementen een essentiële rol bij het creëren van een positieve werkomgeving en het stimuleren van de productiviteit.

Lees meer

22 mei 2024

Het belang van betekenisvolle geschenken voor jouw team

Het loop het gehele jaar door; het stimuleren van samenwerking, waardering en het versterken van de banden binnen jouw team. Het selecteren van originele geschenken voor speciale themadagen of andere geefmomenten kan een uitdaging zijn.

Lees meer

6 mei 2024

De Dag van de Zorg: Een dag om waardering te tonen

Op 12 mei vieren we de Internationale Dag van de Verpleging, ook bekend als de Dag van de Zorg. Een dag om alle verpleegkundigen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun harde werk, toewijding en inzet.

Lees meer

17 april 2024

Cadeautips voor elke gelegenheid

Het selecteren van het perfecte cadeau voor verschillende gelegenheden kan soms een uitdaging zijn. Bij Feelingz begrijpen we het belang van het tonen van waardering aan medewerkers tijdens belangrijke mijlpalen in hun leven. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, geboorte of huwelijk; elk moment verdient een speciale attentie. Daarom delen we graag wat ideeën, om ervoor te zorgen dat je altijd het ideale geschenk kunt vinden.

Lees meer

10 april 2024

Praktische tips voor het kiezen van het juiste relatiegeschenk

Het vinden van het perfecte relatiegeschenk kan een uitdaging zijn, vooral wanneer je te maken hebt met verschillende doelgroepen. Of het nu gaat om jong of oud, luxe liefhebbers of avonturiers, hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het kiezen van het ideale geschenk:

Denk aan de ontvanger: Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen en behoeften van de ontvangers.

Lees meer

3 april 2024

Wat is het perfecte cadeau om aan jouw medewerkers te geven?

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw collega's? Dat is vaak een hele uitdaging. Elk jaar sta je weer voor dezelfde vraag: wat geef je jouw collega's?
Verjaardagen, jubilea, eindejaarsgeschenken - het lijkt wel een eindeloze zoektocht naar dat ene speciale geschenk. Maar vrees niet, we hebben een geweldige oplossing voor je: het online keuzecadeau!

Lees verder

12 maart 2024

Het kerstpakket: een oude traditie vol waardering

Kerstmis staat synoniem voor gezelligheid, samenzijn en het uitwisselen van cadeaus. Een van de meest geliefde tradities tijdens deze feestelijke periode is het ontvangen van een kerstpakket. Maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan en hoe is het kerstpakket geëvolueerd tot wat het vandaag is?

Lees verder

28 februari 2024

Vier succes: waarom mijlpalen vieren belangrijk is

Op de werkvloer draait alles om het bereiken van doelen, het overwinnen van uitdagingen en het behalen van successen. Maar al te vaak richten we ons alleen op het werk zelf, en vergeten we de waarde van het vieren van mijlpalen en successen. Toch is het vieren van deze momenten van cruciaal belang voor een gezonde en productieve werkomgeving.

Lees verder

16 februari 2024

Het belang van duurzaamheid bij Feelingz

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, neemt Feelingz het voortouw in het aanbieden van duurzame geschenken. Maar waarom is duurzaamheid nu zo'n belangrijk gespreksonderwerp geworden? De gevolgen van menselijke activiteiten op het milieu worden steeds zichtbaarder, met extreme weersomstandigheden en een afnemende biodiversiteit als alarmerende signalen.

Lees verder

5 februari 2024

Creatieve manieren om waardering te tonen aan medewerkers

Als je aan het werk bent, voelt het goed om waardering te krijgen. Een simpele "dankjewel" kan veel betekenen, vooral als het van je baas komt. Het hele jaar door zet je je hard in, en het is prettig als dat opgemerkt wordt. Het is normaal om waardering te willen krijgen. We willen allemaal gezien en gehoord worden, en begrepen worden in wat we doen.

Lees verder

18 januari 2024

Het belang van een uniek kerstpakket

Het samenstellen van een kerstpakket is niet alleen een traditie, maar ook een kans om waardering te tonen aan medewerkers en de feestvreugde te vergroten. Bij Feelingz begrijpen we dit en streven we ernaar om elk kerstpakket uniek en onvergetelijk te maken.

Lees verder

9 januari 2024

Kersttraktaties: een wereldwijde culinaire ontdekkingsreis

Kerst staat synoniem voor gezelligheid, samenzijn en natuurlijk heerlijk eten! Maar wist je dat kersttraktaties niet overal ter wereld hetzelfde zijn? In verschillende culturen worden unieke culinaire tradities gevierd, met elk hun eigen smaken en gerechten. Wij zetten de lekkerste kersttraktaties voor je op een rij!

Lees verder

2 januari 2024

Wie is Feelingz

Welkom bij Feelingz, dé plek voor het bedanken en belonen van jouw medewerkers. Van (keuze) cadeau tot voordeelprogramma; laat je medewerkers weten dat ze gewaardeerd worden.

Lees verder