% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Geen mijlpaal missenDoorlopende cadeauservice

  • Geautomatiseerde bezorging van cadeaus

  • Voor momenten als verjaardagen, jubilea of incentives

  • Compleet ontzorgd, wij regelen het van A tot Z

  • Keuze uit een van onze gifts of het online keuzecadeau

Wat houdt de cadeauservice in?

Zie het als: het geven van cadeaus in abonnementsvorm. Bij terugkerende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of behaalde prestaties, zorgen wij ervoor dat jouw collega's automatisch hun cadeau ontvangen. Zo voorkom je dat je een verjaardag mist of een jubileum over het hoofd ziet. Het enige dat jij hoeft te doen is een cadeau uit te zoeken, het cadeaumoment en de gegevens van je collega's aan te leveren en wij regelen de rest!

In het kort

Zo werkt het

Kies een cadeau

Kies voor een van onze gifts of ga voor het online keuzecadeau en laat je collega's zelf iets leuks uitzoeken. Bij alle cadeaus voegen wij een persoonlijk bericht vanuit jullie organisatie toe.

Lever ons de gegevens aan

Laat ons weten wanneer en waar wij het cadeau moeten bezorgen. Verzamel alle gegevens in één totaallijst of stuur ons per cadeaumoment de gegevens toe via een (geautomatiseerde) e-mail.

Automatische bezorging

Wij bezorgen het gekozen cadeau op de gewenste datum bij de betreffende collega. Dit kan op huisadres zijn, digitaal of op kantoor, zodat jullie het cadeau zelf kunnen uitreiken.

Gifts Kies een gift voor je collega

In ons assortiment gifts vind je voor elke gelegenheid een passend cadeau. Denk aan een lekkere reep chocola in de brievenbus met je verjaardag bijvoorbeeld, een fles wijn om te proosten op een jubileum of een Rituals pakket, voor die behaalde prestatie.

We voorzien alle gifts van een wenskaart met een persoonlijke tekst vanuit jullie organisatie. Wil je een gepersonaliseerd cadeau geven? Elke gift biedt eigen maatwerk mogelijkheden. Zo kunnen we sommige gifts bedrukken met logo en andere gifts voorzien van een gepersonaliseerde verpakking.

Online keuzecadeau Laat je collega's zelf kiezen

Met het online keuzecadeau geef je je collega's de mogelijkheid om hun eigen cadeau te kiezen. Je collega's ontvangen een persoonlijke bestelcode, in een luxe geschenkverpakking. Hiermee kunnen zij inloggen op onze feestelijke cadeau-website, die wij voorzien van jullie logo en welkomstwoord. Met een assortiment van meer dan 1.500 cadeaus is er voor ieder wat wils! Zowel de verpakking, als de website kunnen in jullie eigen stijl opgemaakt worden.

Punten sparen
Je kunt er ook voor kiezen om je collega's bij elk cadeaumoment extra punten te geven. Je collega krijgt bij het eerste cadeaumoment een persoonlijke bestelcode en elk volgende cadeaumoment worden er nieuwe punten aan de code toegevoegd. Zo kunnen je collega's zelf kiezen of zij bij elke feestelijke gelegenheid een nieuw cadeau uitzoeken of dat zij de punten sparen om zo uiteindelijk een duurder cadeau te kunnen bestellen.

Zij gingen je voor Klantcases

Klantcase: Humankind

Humankind beloont medewerkers bij diverse gelegenheden

Humankind is één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland met zo’n 500 locaties en ruim 4.000 medewerkers. Deze medewerkers zetten zich in voor de optimale groei en bloei van zo’n 30.000 kinderen. Eén van de middelen om alle medewerkers te laten zien en beleven hoe belangrijk ze zijn, is de Jij Telt! – shop, die volledig wordt verzorgd door Feelingz.

Lees meer

Klantcase: Van Wijnen

Van Wijnen bedankt kopers van nieuwbouwprojecten

Van Wijnen Noord en Oost vatte het idee op om nieuwe kopers van een huis in één van hun projecten te feliciteren met het ondertekenen van het koopcontract. Feelingz maakte voor Van Wijnen een speciale cadeau-website met cadeaus die vooral met wonen te maken hebben en ontwikkelde een op maat gemaakte enveloppe die naar de nieuwe bewoners wordt gestuurd zodra het koopcontract getekend is.

Lees meer

Klantcase: BConnect

BConnect stuurt verjaardagspakketjes naar alle medewerkers

BConnect helpt bedrijven meer te verkopen door de bezoekers op hun website te helpen bij het zoeken, vinden, kiezen en beslissen. Ze hebben een vast team medewerkers en daarbij een flexibele schil van zo’n 50 (internationale) chat operators. Aandacht voor iedereen wordt heel belangrijk gevonden binnen BConnect, en daarmee kan Feelingz altijd helpen.

Lees meer

Maak het jezelf gemakkelijk

Veilig met Thuiswinkel waarborg

De gegevens van je collega’s zijn bij ons in veilige handen.

Volledig ontzorgd

Wij regelen alles zodat jij geen cadeaumoment mist.

Uitgebreide maatwerkmogelijkheden

Verstuur jouw cadeau in een gepersonaliseerde verpakking.

Diverse bezorgopties

Levering aan huis, digitale verzending of op kantoor.

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?
We helpen je graag!