% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Onzecadeau concepten

Feelingz is dé plek voor het bedanken en belonen van jouw medewerkers. Met onze cadeau concepten bieden we jou diverse mogelijkheden om je medewerkers iets leuks te geven. Van (keuze)cadeau tot voordeelprogramma; laat je medewerkers weten dat ze gewaardeerd worden.

Online keuzecadeau

Laat je collega's zelf kiezen

Met het online keuzecadeau geef je je collega's de mogelijkheid om hun eigen cadeau te kiezen. Met een persoonlijke bestelcode kunnen zij inloggen op onze cadeau-website, voorzien van jullie logo en welkomstwoord. Met een assortiment van meer dan 1.500 cadeaus is er voor ieder wat wils! Inclusief luxe geschenkverpakking.

Bekijk keuzecadeau

Gifts

Jij kiest voor je collega's

Wil jij je collega's allemaal hetzelfde fysieke cadeau geven? Bij onze gifts vind je voor elk moment een passend cadeau, van chocoladereep tot Rituals pakket. Bekijk onze gifts per cadeau moment, type cadeau of op budget.

Bekijk gifts

Doorlopende cadeauservice

Nooit meer een mijlpaal missen

Voor terugkerende gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of incentives; met onze doorlopende cadeauservice kies je eenmalig een cadeau en wij zorgen dat deze op het juiste moment bij de medewerkers aankomt. Zo hoef je zelf geen data meer in de gaten te houden en op het laatste moment nog iets te regelen. Wij nemen alles voor je uit handen.

Bekijk cadeauservice

Voordeelprogramma

Kortingen op uitjes & producten

Met een abonnement op het voordeelprogramma geef je je medewerkers toegang tot een website vol voordelen. Zo profiteren zij van kortingen tot maar liefst 50% op de leukste uitjes en ontvangen zij voordelen op reizen, producten en cadeaukaarten. Extra: laat je medewerkers hun bovenwettelijke verlofuren inzetten als betaalmiddel.

Bekijk voordeelprogramma

Persoonlijk en op maat

Feelingz staat voor persoonlijk; zowel in het contact met onze klanten, als in de cadeaus die wij aanbieden. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij het perfecte cadeau aan je collega’s kunt geven, met een persoonlijk bericht vanuit jouw organisatie. Of het nu gaat om een fysiek cadeau met een wenskaart of een digitaal cadeau met een eigen (video)boodschap. Vanaf 50 medewerkers maken we jouw cadeau zelfs compleet op maat.

 

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag!