% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Korting op uitjes & productenVoordeelprogramma

  • Ruim 200 aanbiedingen

  • Kortingen tot maar liefst 50%

  • Uitjes, reizen, producten & cadeaukaarten

  • Eigen logo op de website of volledig in huisstijl

  • Mogelijkheid tot betalen met (bovenwettelijke) verlofuren

Wat is het voordeelprogramma?

Met het voordeelprogramma Wegnahetwerk.nl, bied je je medewerkers een moment van ontspanning buiten het werk, met kortingen tot maar liefst 50% op tickets voor een dagje uit, reizen, producten & cadeaukaarten. Op de website vind je meer dan 200 aanbiedingen, in diverse categorieën. Eenvoudig te betalen via iDeal óf met bovenwettelijke verlofuren als betaalmiddel!

Benieuwd naar het volledige aanbod? Neem contact met ons op en we sturen je graag inloggegevens voor onze demo-website toe. 

Het voordeelprogramma in het kort

Gesloten platform

Wegnahetwerk.nl biedt een beveiligde toegang exclusief voor jouw medewerkers.

Kortingen tot 50%

Geef je medewerkers toegang tot meer dan 200 aanbiedingen.

Lage kosten

Maximaal € 4,95 per medewerker per jaar (ex. btw) - vanaf 100 medewerkers.

Overzicht aanmeldingen

Je krijgt toegang tot de management portal waarin je de aanmeldingen kunt zien en eventueel goedkeuren

Communicatie

Van nieuwsbrief tot brochure. Wij helpen je met het verspreiden van de gewenste informatie.

Maatwerkmogelijkheden

De website en communicatie uitingen zijn volledig op te maken in jouw huisstijl.

Standaard vs private label

Standaard abonnement

Met een standaard abonnement krijgen jouw medewerkers een jaar lang onbeperkt toegang tot alle voordelen op Wegnahetwerk.nl. Zodra zij ingelogd zijn met hun persoonlijke inloggegevens, krijgen zij jullie logo in beeld te zien.

De medewerkers kunnen zichzelf online registreren. Jij ontvangt een melding van de aanvragen in jouw mailbox. Via onze portal kun je de aanvragen zelf goedkeuren. Werk je liever met het aanleveren van medewerkerslijsten? Dan zorgen wij dat alle medewerkers een account krijgen met een generieke gebruikersnaam (zoals het zakelijke e-mailadres of personeelsnummer) en een standaard wachtwoord. Het wachtwoord dient bij de de eerste keer inloggen gewijzigd te worden naar een eigen gekozen wachtwoord.

✓ Inloggen via www.wegnahetwerk.nl

✓ Bedrijfslogo na login

✓ Communicatie vanuit Wegnahetwerk.nl

✓ Maximaal € 4,95 per medewerker per jaar (ex. btw) - vanaf 100 medewerkers. Informeer naar onze vaste lage jaartarieven.

Private label

Wil jij volledig vanuit jouw eigen bedrijfsnaam communiceren? Kies dan voor een private label! Wij maken een geheel eigen voordeelwebsite – in de stijl van Wegnahetwerk.nl – voor jullie op, met een eigen URL en kenmerken van jullie huisstijl. Alle communicatie die uitgestuurd wordt, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse nieuwsbrief, zal uit jullie naam gebeuren met de bijbehorende huisstijlelementen.

Bij afname van een private label kun je de module 'bovenwettelijke verlofuren' toevoegen aan de website, zodat jouw medewerkers niet alleen kunnen betalen via iDeal maar ook met hun bovenwettelijke verlofuren als betaalmiddel. Lees hieronder meer daarover!

✓ Inloggen via eigen URL

✓ Site opgemaakt met kenmerken van jullie huisstijl

✓ Communicatie vanuit eigen bedrijfsnaam en huisstijlelementen

✓ Mogelijkheid tot toevoegen module bovenwettelijke verlofuren

✓ Maximaal € 4,95 per medewerker per jaar (ex. btw) - vanaf 100 medewerkers. Informeer naar onze vaste lage jaartarieven.

✓ Eenmalige kosten opbouw website: € 250 ex. btw

Kies voor betalen met bovenwettelijke verlofuren

Naast betalen met iDeal, is het ook mogelijk om je medewerkers hun bovenwettelijke verlofuren in te laten zetten als betaalmiddel. Voor je medewerkers fijn, omdat de bestelling niet ten koste gaat van hun maandelijkse budget. Voor jullie organisatie fijn, omdat de bovenwettelijke verlofuren op deze manier van de balans verdwijnen.

De medewerker kan bij het bestellen aangeven of zij de gehele bestelling of een deel hiervan met hun verlofuren willen betalen. Vervolgens krijgt jullie salarisadministratie deze aanvraag toegestuurd. Bij goedkeuring kunnen de uren afgeboekt worden en krijgt de medewerker de bestelling (met eventueel eerst nog een iDeal link) toegestuurd. Deze module kan eenvoudig in-/uitgeschakeld worden.

Let op: de module bovenwettelijke verlofuren kan uitsluitend toegevoegd worden bij afname van een private label.

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil je meer informatie, de demo-website bekijken of direct een offerte ontvangen? We helpen je graag!