% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

GeschenkverpakkingenAltijd feestelijk verpakt

  • Geheel kosteloos bij afname van het keuzecadeau

  • Kies voor fysiek of volledig digitaal

  • Geschikt als brievenbuspost

Hoe overhandig jij de code van het online keuzecadeau?

Met het online keuzecadeau geef je je collega's de mogelijkheid om hun eigen cadeau te kiezen. Je collega's ontvangen een persoonlijke bestelcode, waarmee zij kunnen inloggen op onze feestelijke cadeau-website. Om je collega's ook iets leuks te kunnen overhandigen, verpakken wij de codekaart met de persoonlijke bestelcode altijd in een luxe geschenkverpakking. Bekijk hieronder onze verpakkingen en kies jouw favoriet!

De luxe geschenkbox

Meest gekozen

De geschenkbox is van hoge kwaliteit en heeft het FSC-keurmerk. In de geschenkbox vind je een drieluik met uitleg over het bestelproces, de codekaart met de unieke bestelcode en een wenskaart met een persoonlijke boodschap vanuit jullie organisatie. Ook kun je kosteloos een extra presentje toevoegen.

 Formaat: 155mm x 122mm x 24mm
 Keuze uit zeven feestelijke designs
 Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap én een presentje
 Geschikt als brievenbuspakket
 Ook beschikbaar in volledig duurzame variant

De feestelijke geschenkenveloppe

Leuk om uit te delen, toe te voegen aan een (cadeau)pakket of huis-aan-huis te versturen. In de geschenkenveloppe vind je de codekaart, met de persoonlijke bestelcode en uitleg over het bestelproces, en een wenskaart met persoonlijke boodschap vanuit jullie organisatie. Speciaal voor de feestdagen kunnen wij in december de enveloppen gratis naar de huisadressen van je collega's toesturen.

 Formaat: 162mm x 112mm
 Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap

Gepersonaliseerde E-mailing

Wil je de bestelcodes liever digitaal versturen? Geen probleem! Wij sturen de medewerkers op de door jullie gewenste datum een mailing toe, inclusief een voorwoord en logo van jullie organisatie.

 Ruimte voor eigen logo en persoonlijke boodschap
 Inclusief persoonlijke aanhef
 Mogelijkheid om medewerkers een reminder te sturen

Om de gegevens van jullie medewerkers te beschermen en hun privacy te waarborgen, zullen we een verwerkersovereenkomst opstellen.

Doe-boekje voor de feestdagen

Dit Doe-boekje voor de feestdagen is speciaal samengesteld om de feestdagen nog gezelliger te maken. Het boekje bestaat uit 10 pagina's boordevol leuke spelideeën, puzzels en DIY's die je collega's zelf of samen met familie en vrienden kunnen doen. De persoonlijke bestelcode zit los toegevoegd in het boekje met ruimte voor een persoonlijke boodschap vanuit jullie organisatie.

 Formaat: 146mm x 210mm (A5)
 Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap

Eindejaarsspel

Laat je collega's hun kennis testen over het afgelopen jaar met het Eindejaarsspel 2024! Weten ze alles nog over de belangrijkste gebeurtenissen, sportprestaties, culturele hoogtepunten en trends van 2024? Samen met familie en vrienden kunnen zij zich wagen aan uitdagende en leuke trivia vragen.

 Formaat: 148mm x 105mm (A6)
 Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap

Een geschenkverpakking in compleet eigen stijl

Maak het cadeau nog persoonlijker met een verpakking in jullie eigen stijl! Speciaal voor de feestdagen, in december, maken we de geschenkverpakkingen al vanaf 50 stuks kosteloos volledig op maat.

Op zoek naar maatwerk voor een ander feestelijk moment? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over onze (maatwerk) geschenkverpakkingen, een offerte ontvangen of persoonlijk contact? We helpen je graag!