De leukste cadeaus voor de zorg

Op 12 mei is het zover: de Dag van de Zorg. Hét moment om uw personeel te bedanken voor hun inzet en uw waardering uit te spreken. En hoe doe je dat nu beter, dan de medewerkers te belonen met een mooi geschenk. Hieronder vindt u een overzicht van de leukste cadeaus, cadeaupakketten en keuzecadeaus. Wij leveren digitaal, op locatie of laten de cadeaus huis-aan-huis bezorgen bij uw medewerkers.

Cadeautjes

Verras uw medewerkers met een leuk cadeautje zoals een lekkere reep chocola, een Pathé Thuis kado of een mooie You Matter Box van het duurzame merk Retun to Sender. Hieronder vindt u een selectie van onze cadeaus voor de Dag van de Zorg.

Alle fysieke cadeaus zijn geschikt als brievenbuspost. De genoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten.

Cadeaupakketten

Bied uw medewerkers een moment van ontspanning met één van onze cadeaupakketten. Kies voor het borrelpakket met een glaasje wijn en hartige snacks, het zoete pakket vol lekkernijen, het voorjaarspakket met een verfrissende frozen cocktail of het filmpakket inclusief Pathé Thuis kadocode.

Alle pakketten zijn geschikt als brievenbuspost. De genoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten.

Online keuzecadeau

Laat uw medewerkers hun eigen cadeau uitkiezen met het Feelingz keuzecadeau! Uw medewerkers ontvangen een persoonlijke bestelcode, waarmee zij kunnen inloggen op onze cadeau-website. De cadeau-website wordt standaard voorzien van uw logo en een eigen welkomstwoord. De persoonlijke bestelcode kan digitaal (in een gepersonaliseerde mail template) verzonden worden of overhandigd worden in een luxe geschenkbox. De geschenkbox past door de brievenbus en kan huis-aan-huis verzonden worden.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw* en exclusief geschenkbox/verzendkosten.
*Feelingz cadeaukaarten en Feelingz compleet zijn inclusief btw. Lees hier meer over Feelingz en btw.

Extra mogelijkheden

Bent u enthousiast over de cadeaus, maar wilt u net even iets anders of een combinatie maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag direct een offerte aan!

Budget

Gegevens

dag van de zorg