% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Verras je collega'sJubileumgeschenken

Een jubileum is als een mijlpaal in een lange reis, een moment om terug te kijken op alle groei en prestaties. Dat moet gevierd worden! Laat je collega's weten dat ze gewaardeerd worden, door het geven van een mooie attentie.

Kies iets leuks voor je collega's uit ons assortiment gifts of laat je collega's zelf een cadeau uitkiezen met het online keuzecadeau.

Maak het jezelf gemakkelijk! Met onze doorlopende cadeauservice zorgen wij dat jij geen enkel jubileum mist en al jouw collega's automatisch hun cadeau krijgen.

Kies een cadeau voor je collega's Populaire gifts

Maak het jezelf gemakkelijk Doorlopende cadeauservice

Regel jij bij elk jubileum een cadeau voor je collega's? Dat kan een flinke klus zijn. Wij helpen je daar graag bij! Met onze doorlopende cadeauservice kies je eenmalig een cadeau (dat kan een van onze gifts zijn maar ook het keuzecadeau), lever je ons een lijst met de jubilea data en adressen van je collega's aan en zorgen wij dat zij met hun jubileum een leuke verrassing vanuit jullie bedrijf ontvangen!

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over onze jubileumgeschenken, personalisatie mogelijkheden of ben je op zoek naar een specifiek cadeau? We helpen je graag!