Het perfecte (digitale) cadeauin vijf stappen

1

Bepaal je budget per medewerker

e-Feelingz is beschikbaar vanaf € 20 en met stappen van € 5 te verhogen tot elk gewenst bedrag. De medewerkers ontvangen een persoonlijke bestelcode, waarmee zij kunnen inloggen op onze feestelijke cadeau-website.

Het gekozen budget wordt voor de medewerkers omgezet in een puntenaantal, waarbij één punt gelijk staat aan een waarde van € 5, en toegevoegd aan de persoonlijke bestelcode. De punten kunnen flexibel besteed worden. Zo kunnen de medewerkers kiezen zelf kiezen of zij hun punten besteden aan één of meerdere cadeaus.

Komt een medewerker punten tekort? Via de cadeau-website kun je eenvoudig punten bijbestellen en betalen via iDEAL.

2

Wij personaliseren jouw e-mail template

Wij maken een mailing op die wij voorzien van een voorwoord en logo van jullie organisatie. Wanneer je bij ons de namen van de medewerkers aanlevert, zorgen wij dat de medewerkers via de e-mail persoonlijk worden begroet.

3

Wij personaliseren de cadeau-website voor jullie

De cadeau-website wordt gratis voorzien van een welkomstwoord en logo van jullie organisatie, voor optimale herkenbaarheid. Wil je de cadeau-website nóg persoonlijker maken? Voeg dan een videoboodschap toe!

De medewerkers hebben keuze uit ruim 120 digitale cadeaus. Het assortiment bestaat uit (digitale) cadeaukaarten, belevenissen, tijdschriftabonnementen en goede doelen.

4

Wij versturen de mailing naar je medewerkers

Wij sturen de mailing op de door jullie gewenste datum naar de medewerkers toe. Om de gegevens van jullie medewerkers te beschermen en hun privacy te waarborgen, zullen we een verwerkersovereenkomst opstellen.

5

De medewerkers kiezen hun favoriete cadeau

De medewerkers komen via de mail op de cadeau-website mijnfeelingz.nl terecht, waar zij met hun persoonlijke bestelcode kunnen inloggen en één of meerdere cadeaus uitkiezen.