% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Score van 8.9 van onze klanten
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Cadeautips voor elke gelegenheid

  • Nieuws
  • Cadeautips voor elke gelegenheid

17 april 2024

Het selecteren van het perfecte cadeau voor verschillende gelegenheden kan soms een uitdaging zijn. Bij Feelingz begrijpen we het belang van het tonen van waardering aan medewerkers tijdens belangrijke mijlpalen in hun leven. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, geboorte of huwelijk; elk moment verdient een speciale attentie. Daarom delen we graag wat ideeën, om ervoor te zorgen dat je altijd het ideale geschenk kunt vinden.

Voor elke gebeurtenis is er een passend cadeau. Als er een baby op komst is, kun je denken aan schattige babykleertjes, een lief knuffeltje of een gepersonaliseerd cadeau met de naam van de baby erop. Voor een jubileum op het werk kun je kiezen voor een gepersonaliseerd geschenk met het bedrijfslogo, zoals een luxe pen, een gegraveerde mok of een trofee. En bij een huwelijk kun je denken aan een heerlijk champagnepakket met gegraveerde glazen, een romantisch diner voor twee of een luxe cadeaubon voor een weekendje weg.

Het toevoegen van een persoonlijk tintje aan het cadeau maakt het extra speciaal en zorgt ervoor dat het cadeau lang herinnerd zal worden. Of het nu gaat om het graveren van namen, het toevoegen van een handgeschreven kaartje of het selecteren van een cadeau dat past bij de interesses van de ontvanger, kleine details maken vaak een groot verschil.

Bij het selecteren van een cadeau zijn er enkele ongeschreven regels waar je rekening mee kunt houden. Respecteer de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger en vermijd cadeaus die als ongepast kunnen worden ervaren. Geef met attentie en voeg een handgeschreven notitie toe om het cadeau een persoonlijk tintje te geven.

Aan de andere kant zijn er ook enkele dingen die je beter kunt vermijden bij het geven van cadeaus. Heb je maar een beperkt budget? Geef dan liever een bosje bloemen of een chocoladecadeau, dan een fysiek cadeau van slechte kwaliteit. Cadeaus zonder enkele gebruikswaarde, vaak volledig van plastic, zijn ook niet meer van deze tijd. Het is belangrijk om attent te zijn en een cadeau te geven dat oprecht gewaardeerd wordt door de ontvanger en waar de ontvanger echt wat aan heeft of iets mee kan.

Bij Feelingz helpen we je graag om het perfecte cadeau te vinden voor elke gelegenheid. Met onze ruime selectie aan geschenken en onze persoonlijke service maken we elk moment bijzonder en onvergetelijk. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, geboorte of huwelijk, wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw collega's altijd een passend geschenk ontvangen.