Feelingz geheel in eigen stijl of thema?
Kies uit de verschillende maatwerkmogelijkheden.

Geschenkbox personaliseren

De geschenkbox, inclusief de bijgevoegde codekaart, kan in geheel eigen huisstijl opgemaakt worden. Daarnaast kunt u een persoonlijke wenskaart aan de box toevoegen.

Voorbeelden
Kerstgeschenk geschenkbox
Puzzel

Puzzel personaliseren

Maak de puzzel persoonlijk door een eigen kerstgroet op de puzzel te laten drukken. Ook het doosje waarin de puzzel wordt verpakt, kan volledig op maat worden gemaakt.

Voorbeelden

Eindejaarsspel personaliseren

Naast het opmaken van de verpakking in compleet eigen huisstijl, kunt u ook een persoonlijke spelkaart aan het eindejaarsspel toevoegen. Op de extra spelkaart komen vragen over uw organisatie te staan, waardoor u nóg meer de afzender bent van het cadeau. Het is tevens mogelijk om een wenskaart met een persoonlijke boodschap aan het spel toe te voegen.

Voorbeelden
Eindejaarsspel
Kerstgeschenk sneeuwbol

Sneeuwbol personaliseren

De Sneeuwbol wordt standaard voorzien van een Feelingz insert. Bij een bestelling van minimaal 100 stuks kunt u de gehele insert kosteloos laten personaliseren. Daarnaast kunnen de omdoos en de bijgevoegde codekaart in uw huisstijl opgemaakt worden.

Voorbeelden

Cadeau-website personaliseren

De Feelingz cadeau-website wordt standaard voorzien van uw bedrijfslogo en een persoonlijke welkomsttekst. Wilt u nóg meer de afzender van het cadeau zijn? Dan kan de website volledig in uw huisstijl opgemaakt worden.

Voorbeelden
Kerstgeschenk video

Interesse in maatwerk? 

We nemen graag de mogelijkheden 


met u door.Neem contact op