Inclusief luxe geschenkverpakking

Geschenkbox 

De geschenkbox is van hoge kwaliteit. U heeft keuze uit drie feestelijke varianten: Christmas Red, Sparkling Blue en Classic White. De box bevat standaard een codekaart, een wenskaart met een persoonlijke boodschap en een presentje naar keuze. U ontvangt de geschenkbox geheel kosteloos.

✓ Keuze uit 3 feestelijke varianten

✓ Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap én een presentje

✓ Formaat: 158mm x 125mm x 28mm (geschikt als brievenbuspost)

✓ Afgewerkt met softtouch laminaat en glans accenten

Inclusief presentje

Kies één van de presentjes die u kunt toevoegen aan de Feelingz geschenkbox. Of kies om te geven en doneer de waarde van het presentje aan een goed doel naar keuze. Uw medewerkers ontvangen in dat geval een kaartje waarop zij kunnen lezen dat er vanuit uw organisatie een donatie is gedaan. Het gekozen doel vermelden wij op de website.

Cadeau envelop 

Verstuur Feelingz in een feestelijke cadeau envelop! De envelop is voorzien van een codekaart en een wenskaart met een persoonlijke boodschap. De enveloppen worden gratis voor u op de huisadressen van uw medewerkers bezorgd.

✓ Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap

✓ Formaat: 162mm x 112mm 

✓ Gratis huis-aan-huis zending

Kerstgeschenk envelop

Extra mogelijkheden

De geschenkbox en ook de cadeau-website kan volledig op maat worden gemaakt. Wilt u Feelingz op een andere manier geven, zoals bijvoorbeeld het digitaal versturen van de codes of Feelingz in combinatie met een traditioneel pakket? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze maatwerk voorbeelden