% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Klantcase:Humankind

Humankind beloont medewerkers bij diverse gelegenheden

Humankind is één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland met zo’n 500 locaties en ruim 4.000 medewerkers. Deze medewerkers zetten zich in voor de optimale groei en bloei van zo’n 30.000 kinderen. Eén van de middelen om alle medewerkers te laten zien en beleven hoe belangrijk ze zijn, is de Jij Telt! – shop, die volledig wordt verzorgd door Feelingz.

Hoe werkt het?

Elke medewerker heeft een eigen unieke inlogcode voor de Jij Telt! – shop. Op vastgestelde momenten zoals de Dag van de Pedagogisch Medewerker in september of Kerst, krijgt elke medewerker punten bijgeschreven. De punten kunnen direct besteed worden aan één van de 1.500 cadeaus in de shop, of men kan besluiten nog even door te sparen voor cadeaus van hogere waarde. Het punten tegoed blijft minimaal 3 jaar geldig. Feelingz verzorgt bij beide gelegenheden de feestelijke e-mail die elke medewerker ontvangt met daarin de persoonlijke code en de boodschap van Humankind.

Extra punten bij jubileum

Als een medewerker 12 ½, 25 of 40 jaar in dienst is, komt er, als onderdeel van alle jubileum “cadeaus” , ook extra tegoed bij het puntenaantal. Om het extra feestelijk te maken, ontwikkelde Feelingz een speciale jubileum – geschenkbox met daarin de persoonlijke code, een klein presentje en een wenskaart van Humankind. De jubilaris ontvangt op de dag van het jubileum de geschenkbox en de bijbehorende punten zijn bijgeschreven.

In het kort

  • Elke medewerker heeft eigen persoonlijke code
  • Online cadeaushop in eigen look & feel
  • Medewerker besluit zelf om punten te besteden of door te sparen
  • Bij verschillende gelegenheden worden er punten bijgeschreven