Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Feelingz & MVO

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt in onze huidige maatschappij steeds belangrijker. Ook wij als kleine organisatie vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom proberen wij rekening te houden met MVO in de meest brede zin. Zo wordt er structureel geïnvesteerd in duurzame en milieuvriendelijke projecten zoals ledverlichting, zuinige en/of hybride auto’s en werken wij volgens de principes van het 'Paperless Office'. We doen zoveel mogelijk digitaal, om onnodige verspilling van papier te voorkomen. Denk aan digitaal factureren, digitale loonstroken en reminders onderaan elke e-mail dat er eerst aan het milieu gedacht moet worden voor de e-mail geprint wordt. Ook op het gebied van marketing stappen wij steeds meer af van fysiek promotiemateriaal en zoeken wij telkens naar nieuwe manieren om onze doelstellingen online te behalen. 

Voor de luxe geschenkbox van Feelingz hebben wij gekozen voor het gebruik van FSC-gecertificeerd karton. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. In het assortiment van Feelingz hebben wij de categorie MVO onder Gifts toegevoegd. Uw medewerkers kunnen binnen deze categorie kiezen voor diverse fair trade en gerecyclede producten of bijvoorbeeld de EcoKadobon waarmee zij een duurzaam cadeau uit kunnen zoeken.

We zijn er nog niet helemaal, maar door de drie P's (People, Planet en Profit) in ons achterhoofd te houden, komen we steeds dichterbij de verantwoorde organisatie die we graag willen zijn!