% beveelt ons aan!

  • De leukste cadeaus voor je medewerkers
  • Wij maken het persoonlijk
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

070 - 413 21 83

Wij helpen jebedanken en belonen

Wat doet Feelingz?

Bij Feelingz vind je de leukste cadeaus voor jouw medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een fysiek cadeau, digitaal cadeau of cadeaus in abonnementsvorm. We bieden het allemaal! De belangrijkste keuze die je moet maken: kies jij een cadeau voor je collega's of laat je ze zelf een cadeau uitzoeken? Als jij je keuze hebt gemaakt, dan zorgen wij dat alles voor je geregeld wordt.

Online keuzecadeau

Laat je collega's zelf kiezen

Met het online keuzecadeau geef je je collega's de mogelijkheid om hun eigen cadeau te kiezen. Je collega's ontvangen een persoonlijke bestelcode, in een luxe geschenkverpakking. Hiermee kunnen zij inloggen op onze feestelijke cadeau-website, die wij voorzien van jullie logo en welkomstwoord. Met een assortiment van meer dan 1.500 cadeaus is er voor ieder wat wils! Zowel de verpakking, als de website kunnen in jullie eigen stijl opgemaakt worden.

Meer over het online keuzecadeau

Gifts

Jij kiest voor je collega's

Voor elk moment een passend cadeau, van chocoladereep tot Rituals pakket. Bekijk onze gifts per cadeau moment, type cadeau of op budget. Elke gift biedt eigen maatwerk mogelijkheden. Zo kunnen we sommige gifts bedrukken met logo en andere gifts voorzien van een gepersonaliseerde verpakking. We nemen de mogelijkheden graag met je door!

Bekijk de gifts

Nooit meer een mijlpaal missen Doorlopende cadeauservice

Hebben jullie terugkerende gelegenheden waarop jullie je medewerkers een cadeau geven, zoals bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of bij behaalde prestaties? Maak dan gebruik van onze doorlopende cadeauservice!

Denk aan een lekkere reep chocola in de brievenbus met je verjaardag bijvoorbeeld, met een wenskaart erbij. Of kies voor het online keuzecadeau en geef bij elke behaalde prestatie extra punten cadeau, zodat de medewerker een nieuw óf een groter cadeau kan uitzoeken.

Jij kiest eenmalig een cadeau en wij zorgen dat deze op het juiste moment bij de medewerkers aankomt. Zo hoef je zelf geen data meer in de gaten te houden en op het laatste moment nog iets te regelen. Wij nemen alles voor je uit handen.

Kortingen op uitjes & producten Voordeelprogramma

Wil jij je medewerkers iets extra’s bieden? Met een abonnement op het voordeelprogramma geef je je medewerkers toegang tot een website vol voordelen. Zo profiteren zij van kortingen tot maar liefst 50% op de leukste uitjes en ontvangen zij voordelen op reizen, producten en cadeaukaarten.

De bestellingen kunnen eenvoudig betaald worden via iDeal óf met bovenwettelijke verlofuren als betaalmiddel. Voor je medewerkers fijn, omdat de bestelling niet ten koste gaat van hun maandelijkse budget. Voor jullie organisatie fijn, omdat de bovenwettelijke verlofuren op deze manier van de balans verdwijnen.

Maak het cadeau nóg persoonlijker met onze maatwerk mogelijkheden

Het geven van een cadeau wordt nog persoonlijker, als deze voorzien wordt van jullie eigen (huis)stijl. Wij bieden maatwerk mogelijkheden voor al onze cadeaus. Of het nu gaat om het keuzecadeau met een gepersonaliseerde cadeau-website, een luxe geschenkverpakking in compleet eigen stijl, of een gift met logo.

Samen met jou maken we een passend ontwerp (tenzij je liever zelf een ontwerp aanlevert natuurlijk). Bekijk hier enkele voorbeelden van ontwerpen die we voor andere klanten gemaakt hebben.

Wil jij meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag!