Het perfecte cadeauin zes stappen

1

Bepaal je budget per medewerker

Het keuzecadeau is beschikbaar vanaf € 20 en is met stappen van € 5 te verhogen tot elk gewenst bedrag. De medewerkers ontvangen een codekaart met een persoonlijke bestelcode, waarmee zij kunnen inloggen op onze feestelijke cadeau-website.

Het gekozen budget wordt voor de medewerkers omgezet in een puntenaantal, waarbij één punt gelijk staat aan een waarde van € 5, en toegevoegd aan de persoonlijke bestelcode. De punten kunnen flexibel besteed worden. Zo kunnen de medewerkers zelf kiezen of zij hun punten besteden aan één of meerdere cadeaus.

Komt een medewerker punten tekort? Via de cadeau-website kun je eenvoudig punten bijbestellen en betalen via iDEAL.

2

Kies een geschenkverpakking

Om van het overhandigen van het cadeau een bijzonder moment te maken, wordt de codekaart altijd aangeboden in een luxe geschenkverpakking. Je kunt kiezen uit de geschenkbox inclusief een gratis presentje, of de cadeau-enveloppe. In beide gevallen wordt er een wenskaart aan de geschenkverpakking toegevoegd met een persoonlijk bericht vanuit jullie organisatie.

Zowel de geschenkverpakking als de wenskaart zitten inbegrepen in de prijs. De medewerkers ontvangen de volledige waarde van het gekozen budget op hun persoonlijke bestelcode.

E-mailtemplate
Wil je de persoonlijke bestelcode liever digitaal versturen? Geen probleem. Wij sturen de medewerkers op de door jullie gewenste datum een mailing toe, inclusief een voorwoord en logo van jullie organisatie.

Online keuzecadeau combineren
Het is ook mogelijk om het online keuzecadeau te combineren met één van onze brievenbus-, drank- of themacadeaus.

3

Wij personaliseren de cadeau-website voor jullie

De cadeau-website wordt gratis voorzien van een welkomstwoord en logo van jullie organisatie, voor optimale herkenbaarheid. Wil je de cadeau-website nóg persoonlijker maken? Voeg dan een videoboodschap toe!

Afhankelijk van het gekozen budget, hebben de medewerkers keuze uit ruim 300 tot meer dan 1.000 cadeaus. Van elektronica tot gereedschap, van accessoires tot tijdschriftabonnementen en van belevenissen tot cadeaukaarten. Wil je alleen een deel van de cadeaus tonen, zoals bijvoorbeeld de duurzame cadeaus? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

4

Wij leveren de geschenkverpakkingen

Wij komen de geschenkverpakkingen zelf bij je afleveren. Bij afname van Feelingz kun je jouw voorkeur voor de leveringsdatum doorgeven. De order wordt standaard op één adres (locatie) afgeleverd. Heb je meerdere afleverlocaties of wil je liever dat je geschenkverpakkingen huis-aan-huis worden verzonden Geen probleem. Wij regelen alles van A tot Z.

5

De medewerkers kiezen hun favoriete cadeau

Binnen 24 uur na de levering, worden de persoonlijke bestelcodes geactiveerd. Jouw medewerkers kunnen vanaf dat moment met hun persoonlijke bestelcode inloggen op mijnfeelingz.nl en één of meerdere cadeaus uitkiezen. Alle cadeaus worden binnen 48 uur gratis thuisbezorgd. De zending is eenvoudig via track & trace op elk gewenst moment te volgen. Voor vragen kunnen de medewerkers het gehele jaar terecht bij onze klantenservice.

6

Bekijk de gekozen cadeaus in de rapportagetool

Om zelf ook bij te kunnen houden hoe het loopt met de verzilvering van de codes, ontvang je een persoonlijke inlogcode waarmee je toegang krijgt tot onze online rapportagetool. Hier vind je onder andere hoeveel medewerkers hun persoonlijke bestelcode hebben verzilverd en welke cadeaus er zijn gekozen.