Het digitale keuzecadeaue-Feelingz

  • Medewerkers kiezen online hun eigen cadeau

  • Keuze uit meer dan 120 digitale cadeaus

  • Verzending per e-mail of voeg een geschenkverpakking toe

  • Maatwerk mogelijk vanaf 100 medewerkers

  • Ruime geldigheid van maar liefst 2 jaar

Kies je eigencadeaubon

Ben jij op zoek naar een cadeaubon voor je medewerkers, waar je iedereen blij mee maakt? Dat kan best lastig zijn. Kies daarom voor e-Feelingz! De digitale variant van ons online keuzecadeau. Hiermee kunnen de medewerkers zelf kiezen welke cadeaukaart zij ontvangen. Naast cadeaukaarten kunnen de medewerkers ook kiezen voor een belevenis of een donatie aan een goed doel.

De medewerkers ontvangen een persoonlijke bestelcode waarmee zij één of meerdere cadeaus kunnen uitzoeken op onze uitgebreide cadeau-website, met keuze uit meer dan 120 digitale cadeaus. Het assortiment bestaat uit (digitale) cadeaukaarten, belevenissen en goede doelen.

De cadeau-website wordt standaard voorzien van een welkomstwoord en logo van jullie organisatie. Vanaf 100 medewerkers kan de website gratis volledig in eigen stijl opgemaakt worden.

Digitaleverzending

De persoonlijke bestelcodes worden gratis digitaal naar de medewerkers verzonden. Wij sturen de medewerkers op de door jullie gewenste datum een mailing toe, inclusief een voorwoord en logo van jullie organisatie. Wanneer je bij ons de namen van de medewerkers aanlevert, zorgen wij dat de medewerkers via de e-mail persoonlijk worden begroet.

Combineren met één van onze geschenkverpakkingen?
Wil je e-Feelingz liever fysiek cadeau geven? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan geschenkverpakkingen, waarin we een codekaart met de persoonlijke bestelcode kunnen verpakken. Al vanaf 100 medewerkers maken we de de geschenkverpakking zelfs helemaal op maat.

Let op: voor het toevoegen van een geschenkverpakking aan e-Feelingz wordt een meerprijs gerekend. We maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor je op.

Daarome-Feelingz

Keuze uit een uitgebreid assortiment cadeaukaarten, belevenissen en goede doelen.

De medewerkers krijgen een ruime verzilverperiode, van maar liefst 2 jaar.

Digitaal verstuurd via een gepersonaliseerde e-mail, maar ook te combineren met één van onze geschenkverpakkingen.

Internationale medewerkers of medewerkers in het buitenland? e-Feelingz is volledig in het Engels beschikbaar.

Maatwerk al vanaf 100 medewerkers; van geschenkverpakking tot aan de cadeau-website.

Onze klantenservice is het gehele jaar bereikbaar via e-mail, chat en telefoon.

Mogelijk vanaf € 20 en met stappen van € 5 te verhogen tot ieder gewenst budget.

Thuiswinkel waarborg biedt jou en je medewerkers zekerheid m.b.t. levering, garantie, privacy en veiligheid.

Meerinformatie?

Heb je nog vragen over e-Feelingz, wil je meer weten over onze cadeau-website of het combineren van e-Feelingz met een geschenkverpakking? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.