Een gepersonaliseerde website met keuze uitmeer dan 1.000 cadeaus

Verras je medewerkers met een persoonlijkecadeau-website

Er zeker van zijn dat je medewerkers een fantastisch cadeau ontvangen, geeft een goed gevoel. Deze zekerheid bieden wij door de cadeau-website te voorzien van een uitgebreid cadeau-assortiment, je eigen bedrijfslogo en een persoonlijke welkomsttekst. Vanaf 100 medewerkers maken wij de cadeau-website zelfs volledig op maat!

Afhankelijk van het gekozen budget, hebben de medewerkers keuze uit ruim 300 tot meer dan 1.000 cadeaus. Van elektronica tot gereedschap, van accessoires tot tijdschriftabonnementen en van belevenissen tot cadeaukaarten. Er is voor ieder wat wils!

Op de cadeau-website kun je onder andere een verlanglijstje bijhouden, de meestgestelde vragen en onze contactgegevens terugvinden, punten bijbestellen en afrekenen via iDEAL én natuurlijk je favoriete cadeau(s) bestellen.

Duurzameproducten

Het aantal duurzame cadeaus binnen ons assortiment groeit jaarlijks. Om het overzichtelijk te maken voor de medewerkers en hun te helpen bij het maken van een verantwoorde keuze, hebben wij de duurzame cadeaus voorzien van een groen icoontje.

Wil je de medewerkers uitsluitend duurzame cadeaus aanbieden? Geen probleem! Wij passen het assortiment dan speciaal voor jullie aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk het volledigeassortiment!

Benieuwd naar het volledige assortiment? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en bekijk het direct!