Een gepersonaliseerde website met keuze uitmeer dan 1.400 cadeaus

Verras je medewerkers met een persoonlijkecadeau-website

Er zeker van zijn dat je medewerkers een fantastisch cadeau ontvangen, geeft een goed gevoel. Deze zekerheid bieden wij door de cadeau-website te voorzien van een uitgebreid cadeau-assortiment, je eigen bedrijfslogo en een persoonlijke welkomsttekst. Vanaf 100 medewerkers maken wij de cadeau-website zelfs volledig op maat!

Afhankelijk van het gekozen budget, hebben de medewerkers keuze uit ruim 300 tot meer dan 1.400 cadeaus. Van elektronica tot gereedschap, van accessoires tot tijdschriftabonnementen en van belevenissen tot cadeaukaarten. Er is voor ieder wat wils!

Op de cadeau-website kun je onder andere een verlanglijstje bijhouden, de meestgestelde vragen en onze contactgegevens terugvinden, punten bijbestellen en afrekenen via iDEAL én natuurlijk je favoriete cadeau(s) bestellen.

Assortiment ineigen thema

Wil jij je medewerker een cadeau geven in een specifiek thema? Geen probleem! Wij passen het assortiment dan speciaal voor jullie aan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om uitsluitend duurzame of digitale cadeaus te laten zien, of alle alcoholische cadeaus uit het assortiment te halen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Breid het assortiment uit metlokaal aanbod

Naast onze standaard categorieën, kun je er ook voor kiezen om de categorie 'Lokaal aanbod' toe te voegen. Jouw medewerkers zien dan in één oogopslag welke cadeaus te gebruiken zijn bij hun in de buurt. Bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd bij dat leuke restaurantje om de hoek. Of een ijscoupe bij je favoriete ijskraam.

De regio's die toegevoegd kunnen worden zijn: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht , Eindhoven / Tilburg, Groningen en Haarlem.

Bekijk het volledigeassortiment

Benieuwd naar het volledige assortiment? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en bekijk het direct!