Cadeaus voor in debrievenbus

Wil jij je medewerkers een cadeau toesturen per post? Om ze te bedanken voor hun inzet, iets te vieren of gewoon even te laten weten dat je aan ze denkt? Met onze brievenbuspakketjes kun je je medewerkers altijd wat leuks toesturen!

De cadeautjes zijn verpakt in een feestelijke brievenbusbox, die natuurlijk ook geschikt is om uit te delen in plaats van versturen!

Waar ben je naar op zoek?

Borrelpakketten

Niet alleen leuk, maar vooral lekker! We bieden diverse borrelpakketten aan. Van hartige pakketten - met en zonder alcohol - tot zoete pakketjes. Bekijk ze allemaal.

Bekijk

Filmpakketten

Laat je medewerkers genieten van de nieuwste films, in hun eigen woonkamer of in de bioscoop. Elk pakket is, naast een filmvoucher, voorzien van lekkere snacks.

Bekijk

Themapakketten

Op zoek naar een brievenbuspakket in een specifiek thema, zoals voor Pasen of bijvoorbeeld de Dag van de Zorg? Bekijk hier onze themapakketten.

Bekijk

Meer informatie?

Heb je vragen over onze brievenbus cadeaus of speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het combineren van het pakket met ons online keuzecadeau? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.