Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Feelingz & MVO

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt in onze huidige maatschappij steeds belangrijker. Ook wij, als kleine organisatie, vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Voor de luxe geschenkbox van Feelingz hebben wij daarom gekozen voor het gebruik van FSC-gecertificeerd karton. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. 

In het assortiment wordt voorrang gegeven aan duurzaam gefabriceerde cadeaus. In het assortiment van Feelingz hebben wij de categorie MVO onder Gifts toegevoegd, welke jaarlijks uitgebreid wordt. Uw medewerkers kunnen binnen deze categorie kiezen voor diverse fair trade en gerecyclede producten of bijvoorbeeld de EcoKadobon waarmee zij een duurzaam cadeau uit kunnen zoeken. In de keuze voor het assortiment hebben leveranciers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben een streepje voor. Er wordt bijvoorbeeld eerder gekozen voor een leverancier van tassen van gerecycled materiaal, dan een leverancier die dit niet doet. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om cadeaukaarten waar mogelijk digitaal te verzenden.

We zijn er nog niet helemaal, maar door de drie P's (People, Planet en Profit) in ons achterhoofd te houden, komen we steeds dichterbij de verantwoorde organisatie die we graag willen zijn!