Inclusief luxe geschenkverpakking

Geschenkbox 

De geschenkbox is van hoogwaardelijke kwaliteit. U heeft keuze uit drie feestelijke varianten: Sparkling blue, Classic white en Winter grey. De box bevat standaard een codekaart en een presentje naar keuze.

✓ Keuze uit 3 feestelijke varianten

✓ Inclusief presentje

✓ Formaat: 158mm x 125mm x 28mm

✓ Geheel kosteloos

Inclusief presentje

Kies één van de presentjes die u kunt toevoegen aan de Feelingz geschenkbox. Of kies om te geven en doneer de waarde van het presentje aan een goed doel naar keuze. Uw medewerkers ontvangen in dat geval een kaartje waarop zij kunnen lezen dat er vanuit uw organisatie een donatie is gedaan. Het gekozen goede doel vermelden wij op de website.

Kerstgeschenk eindejaarsspel

Puzzel 

Let op: helaas is de puzzel uitverkocht en voor kerst 2019 niet meer beschikbaar.

Puzzelen is niet alleen een goede bezigheid om te ontspannen, het maakt ook dopamine aan (daar worden we blij van!) en doet wonderen voor het geheugen. Met de Feelingz puzzel stimuleert u uw medewerkers om te gaan puzzelen, zodat zij uw kerstgroet kunnen lezen. De puzzel zit met een codekaart verpakt in een doosje.

✓ Ca. 30 puzzelstukjes

✓ Formaat: 130mm x 87mm x 13mm

✓ Formaat puzzel: A5

✓ Geheel kosteloos

Eindejaarsspel 

Maak de feestdagen voor uw medewerkers nóg gezelliger met het Feelingz eindejaarsspel. Een uniek spel met leuke vragen over het afgelopen jaar, in de categorieën Binnenland, Buitenland, Entertainment en Sport. Het spel bevat 24 vragenkaarten, een kaart met de speluitleg en een codekaart.

✓ 24 spelkaarten met vragen over het jaar 2019

✓ Formaat: 152mm x 110mm x 10mm

✓ Geheel kosteloos

Kerstgeschenk eindejaarsspel
Feelingz presentjes


Sneeuwbol 

Let op: helaas is de sneeuwbol uitverkocht en voor kerst 2019 niet meer beschikbaar.

De Feelingz Sneeuwbol staat leuk op het bureau en geeft op ieder gewenst moment een echt wintergevoel door hem even heen en weer te schudden. De sneeuwbol wordt geleverd in een feestelijke verpakking. Naast de sneeuwbol zit er een tweeluik in de verpakking, met daarin de persoonlijke bestelcode waarmee de ontvanger online één of meerdere cadeaus kan uitzoeken.

✓ Verwisselbare insert

✓ Formaat: 95mm x 95mm x 95mm

✓ Geheel kosteloos

Extra mogelijkheden

Elke geschenkverpakking biedt diverse maatwerkmogelijkheden en ook de cadeau-website kan volledig op maat worden gemaakt. Wilt u een ander geefmoment, zoals bijvoorbeeld het digitaal versturen van de codes of Feelingz in combinatie met een traditioneel pakket? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze maatwerk voorbeelden