Wijn & chips leespakket

Laat je medewerkers hun eigen cadeau uitzoeken in de categorie 'Lezen' met ons online keuzecadeau! De medewerkers ontvangen een codekaart met een persoonlijke bestelcode, waarmee zij op onze cadeau-website een boek, tijdschriften abonnement of een cadeaukaart van BladCadeauboek & bladkadoLees! Cadeau of Tijdschrift.nl kunnen kiezen.

Om ook wat leuks te kunnen overhandigen, wordt de codekaart verpakt in onze feestelijke borrelbox met een wijntje en een zakje chips. Lekker om na een lange werkdag mee onderuit te zakken, met een goed boek!

Het leespakket is beschikbaar vanaf € 19,20 ex. btw. Dit is inclusief € 15 voor het keuzecadeau. De waarde van het keuzecadeau is in stappen van € 5 op te hogen tot elk gewenst budget. De medewerkers ontvangen de volledige gekozen waarde als puntenaantal op hun bestelcode. Hierbij staat 1 punt gelijk aan een waarde van € 5. Met deze punten kunnen zij zelf één of meerdere cadeaus uitkiezen. Ook kunnen zij eenvoudig punten bijbestellen via iDeal, mochten zij punten tekort komen.

F00001