Geniet van de chocolate coins vanRembrandtje

Met de chocolademunten van Rembrandtje geef je niet alleen een lekker, maar ook een bijzonder cadeau! De chocola is met liefde gemaakt in Nederland, door een authentieke chocolatier. De luxe geschenkdoos bevat munten in drie oer-Hollandse smaken. Geschikt als brievenbuspost.

✓ Verpakt in een luxe geschenkdoos
✓ Keuze uit 3, 6 of 12 chocolademunten
✓ Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap
✓ Geschikt voor huis-aan-huis verzending 
✓ Leuk in combinatie met ons online keuzecadeau
✓ Al vanaf € 4,95 inclusief btw (€ 4,54 ex. btw)!

Een ode aanRembrandt

In een tijd waarin echte ambacht steeds zeldzamer wordt, zijn de Rembrandtjes nog met hart, hoofd en handen vervaardigd. Een authentieke Amsterdamse chocolaterie creëerde drie oer-Hollandse smaken, gebaseerd op de periode waarin de Hollandse meester zijn legendarische schilderijen, etsen en tekeningen maakte.

Oranjebitter
Een Nederlandse likeur die rond 1620 werd ontwikkeld om gewonnen veldslagen mee te vieren. Tegenwoordig wordt het drankje gedronken tijdens koninklijke feestelijkheden. Karamel van witte chocolade op basis van sinaasappelpuree en bittere sinaasappelzestes.

Oost-Indische specerijen
Met hints van kaneel en steranijs, twee van de vele specerijen die de VOC over de wereld verspreidde tijdens de Gouden Eeuw. Pure chocolade-ganache met kaneel, vanille, steranijs, kruidnagel, foelie, peper en laurier.

Praliné & Lijnzaad
Rembrandt gebruikte lijnzaad voornamelijk als basis voor natuurlijke verf. Daarnaast is dit plantaardige wondermiddel gezond, en in combinatie met praliné, verrassend smaakvol. Melkchocolade met praliné op basis van hazelnoot en amandel, met lijnzaadolie en feuilletine.