Kerstcadeau coronaproofverzenden

Feelingz perpost of digitaal

Met Feelingz kunt u uw medewerkers geheel coronaproof het leukste kerstcadeau geven. Kies voor levering op huisadres of verzend het geschenk geheel digitaal. Wij bieden de volgende opties aan:

Verzending op huisadres

1. Verstuur de luxe Feelingz geschenkbox naar huisadressen van uw medewerkers. Uw medewerkers ontvangen een box met een codekaart, een presentje en een wenskaart met een persoonlijke boodschap vanuit uw organisatie. 

Kosten bezorging p/s: €2,75 excl. btw

2. Verstuur de persoonlijke bestelcode in een feestelijke Feelingz envelop naar uw medewerkers toe. De envelop bevat een codekaart en een wenskaart met een persoonlijke boodschap vanuit uw organisatie. 

Kosten bezorging p/s: gratis

Codes digitaal verzenden

Het is ook mogelijk om Feelingz geheel digitaal af te nemen. Wij versturen de Feelingz codes in een feestelijke e-mail template naar uw medewerkers toe, inclusief een persoonlijke boodschap vanuit uw organisatie. 

Bij keuze voor digitale verzending ontvangt u standaard € 1,30 korting op de Feelingz waarde

Coronamaatregelen

Feelingz neemt intern de nodige maatregelen als het gaat om de preventie van corona. Dit doen we om onze medewerkers, onze leveranciers en onze klanten te beschermen.

We werken daarom zoveel mogelijk vanuit huis. Al onze medewerkers zijn voorzien van faciliteiten om volgens de arbonormen van huis uit te werken.

In de productie van ons product Feelingz zijn alle preventieve maatregelen getroffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Alle werkplekken zijn op minimaal 1,5 meter afstand, er staan overal ontsmettingsmiddelen en desinfecterende handgels. Alle medewerkers zijn voorzien van mondkapjes en er staan dozen met mondkapjes voor eenmalig gebruik op de werklocatie.

Onze chauffeurs die de pakketten bij uw bedrijf komen afleveren* dragen bij aflevering een mondkapje en hebben de instructie om 1,5 meter afstand te bewaren. Wij vragen uw medewerking bij het tekenen voor ontvangst, door ook hier de afstand in acht te nemen.

Feelingz volgt de regels en adviezen op zoals deze gesteld worden vanuit Overheid en het RIVM. Dit betekent ook dat deze regels en adviezen tussentijds kunnen wijzigen.

Team Feelingz

*Wij maken hiervoor geen gebruik van de reguliere postverzending om te garanderen dat uw pakketten op tijd geleverd worden.