Feestelijkecadeaupakketten

  • Een persoonlijk cadeau in een luxe geschenkdoos

  • Inclusief wenskaart met persoonlijke tekst

  • Beschikbaar vanaf slechts € 10 per medewerker

  • Levering op locatie of huis-aan-huis

  • Leuk om te combineren met ons online keuzecadeau

Van chocolate coins tot heerlijkborrelpakket

Toon je medewerkers jouw waardering door het geven van een mooi cadeau. We bieden diverse cadeaupakketten aan, zodat je altijd wat leuks kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor één van onze borrelpakketjes of het filmpakket. Of ga voor een heerlijke doos Rembrandtje chocolate coins of een luxe wijnpakket. Er is voor ieder wat wils! Bekijk hieronder de voorbeelden.

Wil je graag nog iets extra's toevoegen aan het cadeaupakket? Alle cadeaupakketten zijn  eenvoudig te combineren met ons online keuzecadeau, door een codekaart met een persoonlijke bestelcode toe te voegen aan het pakket. Met de persoonlijke bestelcode kunnen de medewerkers, naast het cadeaupakket dat zij hebben gekregen, ook nog een eigen cadeau uitkiezen op onze feestelijke cadeau-website.

De lekkerste snacks in éénborrelpakket

In het borrelpakket vind je alle ingrediënten om een avond lekker te smullen! Het pakket is gevuld met diverse lekkere snacks, drankjes en een wenskaart met een persoonlijke tekst. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, bieden wij diverse varianten aan. De geschenkdoos is beschikbaar in twee kleuren en past door de brievenbus.

Een avondje entertainment met hetfilmpakket

Geef je medewerkers een moment van ontspanning cadeau met ons feestelijke filmpakket! Het filmpakket bestaat uit een Pathé Thuis Kado code of een bioscoop voucher, microwave popcorn, een popcornbakje, een zakje siroop en een wenskaart met een persoonlijke tekst. De geschenkdoos heeft een feestelijke uitstraling en past door de brievenbus.

Geniet van de chocolate coins vanRembrandtje

Met de chocolademunten van Rembrandtje geef je niet alleen een lekker, maar ook een bijzonder cadeau! De chocola is met liefde gemaakt in Nederland, door een authentieke chocolatier. De luxe geschenkdoos bevat munten in drie oer-Hollandse smaken. Geschikt als brievenbuspost.

Meerinformatie?

Heb jij specifieke wensen, vragen over de invulling van een bepaald pakket of wil je het cadeaupakket combineren met een ander cadeau? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.