Ideaal om te geven óf te ontvangen

Geschenkbox als geefmoment

De luxe geschenkbox is van hoogwaardelijke kwaliteit. U kunt kiezen uit Sparkling blue, Classic white of Winter grey.

De Feelingz geschenkbox bevat:
• Een tweeluik met daarop de persoonlijke bestelcode en informatie over
  hoe Feelingz werkt. Het tweeluik is van hoogwaardige kwaliteit en
  volledig van milieuvriendelijk materiaal gemaakt.
• Een presentje naar keuze. Zo maakt u met Feelingz van ieder
  geefmoment iets bijzonders. 

De geschenkbox past door de brievenbus en kan op huisadres geleverd worden.

Presentjes

Kies één van de gratis presentjes die u kunt toevoegen aan de Feelingz geschenkbox. Of kies om te geven en doneer de waarde van het presentje aan een goed doel naar keuze. Uw medewerkers ontvangen in dat geval een kaartje waarop zij kunnen lezen dat er vanuit uw organisatie een donatie is gedaan. Het gekozen goede doel vermelden wij op de website.

*Gezien de feestdagen van 2018 afgelopen zijn en wij onze geefmomenten en presentjes van 2019 aan het voorbereiden zijn, kan er op dit moment uitsluitend gekozen worden voor de Sparkling blue of de Classic white box, met Sparklers of een donatie. 


Sneeuwbol als geefmoment

De Feelingz Sneeuwbol staat leuk op het bureau en geeft op ieder gewenst moment een echt wintergevoel door hem even heen en weer te schudden. 

De sneeuwbol wordt geleverd in een feestelijke verpakking. Naast de sneeuwbol zit er een tweeluik in de verpakking, met daarin de persoonlijke bestelcode waarmee de ontvanger online één of meerdere cadeaus kan uitzoeken. 

Kerstgeschenk eindejaarsspel

Eindejaarsspel als geefmoment

Maak de feestdagen voor uw medewerkers nóg gezelliger met het Feelingz Eindejaarsspel. Een uniek spel met leuke vragen over het afgelopen jaar, in de categorieën Binnenland, Buitenland, Entertainment en Sport. Het spel bevat een makkelijke (één ster) en moeilijke (twee sterren) variant en een kaart met de speluitleg. 

Het spel wordt geleverd met een feestelijke kaart met daarop de persoonlijke bestelcode en de bestelinformatie.

Het eindejaarsspel past door de brievenbus en kan op huisadres geleverd worden.

Ander geefmoment?

Wilt u een ander geefmoment, zoals bijvoorbeeld het digitaal versturen van de codes of Feelingz in combinatie met een traditioneel pakket? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.